Brandsikring

Hvorfor?

I løbet af de seneste 10 år er 658 personer omkommet som følge af brand i Danmark. [1] TrygFonden og Beredskabsstyrelsen undersøgelse fra 2017 [2] , viser at :

  • Inden for de seneste fem år har tre ud af ti oplevet en brand i deres bolig, i nærheden af deres bolig eller har nære bekendte, som har haft brand i deres bolig.
  • 72 % har en eller flere røgalarmer.
  • Den primære årsag til, at man anskaffer sig en røgalarm, er et ønske om at føle sig tryg i hjemmet.
  • 6 % har oplevet at blive alarmeret af en røgalarm pga. brand eller røgudvikling inden for de seneste 5 år, som ikke skyldtes røg fra madlavning

Har du lyst til vide mere om hvorfor?   Kontakt os

et par, der føler sig sikker  med en røgalarm
Tryg med brandalarm
prisvindende røgalarm fra Cavius
Prisvindende alarmer fra danske CAVIUS

Røgalarmer - redder liv

Ved at opsætte røgalarmer øger du din chance for at blive advaret i tilfælde af at der er opstået en brand, og inden den når at brede sig. Det giver dig bedre mulighed for eventuelt at slukke branden selv eller dyrebar tid til at redde dig selv og din familie ud af boligen og få tilkaldt hjælp. På den måde kan røgalarmer være med til at redde liv og værdier.

COSESYs teknologi er integreret med den trådløse sensor-familie fra danske CAVIUS. Seriekoblede røgalarmer sikrer at hele huset alarmeres. Serien består også af varmealarmer til køkken og andre steder, hvor der kan udvikles røg uden brand samt røgalarmer, der kan kobles til 230V.

Har du lyst til at vide mere?   Kontakt os

Brandøvelse

Mange har prøvet at deltage i en brandøvelse i skolen eller på arbejdet. De færreste har prøvet en brandøvelse i et privat hjem.

Vores apps er nu udvidet med funktionalitet til at gennemfører en brandøvelse med alt fra evakueringsplan til igangsættelse af brandalarmer.

brandøvelse i private hjem
lækagesensor
sirene til tyverisikring
dør/vindueskontakt til tyverialarm
PIR/Bevægelsesdetektor til tyverialarm
Fjernbetjening til tyverialarm
Alarmskilte til advarsel om tyverialarm
Fjernbetjent stikkontakt
Trådløse varme,-oversvømmelses-, og røgalarmer