Vandalarm

Hvorfor installere en vandalarm?

Alle, der har haft en vandskade ved, hvor omfattende og besværligt en vandskade kan være. Et utæt vandrør eller et løbende toilet kan hurtigt blive meget dyrt, hvis det ikke opdages i tide. COSESYs vandalarm opdager både sivende vand og pludselige lækager, og advarer brugeren, så både store og små skader kan forhindres.

Utætheder på skjulte vandrør kan være svære at opdage. Ved lækager under gulvet, kan der løbe rigtig mange liter vand ud, inden det opdages og følgeskaderne kan være enorme. Utætheder tæt på bærende konstruktioner, kan tilsvarende medføre store materialeskader.

Vidste du, at et løbende toilet kan spilde flere hundrede liter vand i døgnet? Ifølge energistyrelsen, kan et toilet, hvor det er svært at se at det løber, spilde op til 275 liter/døgn svarende til ca. 7000 kr. om året i ekstra vandregning. Kan det ses, at toilettet løber, svarer det til et årlig vandspild på ca. 14.000 kr.

Har du lyst til vide mere om hvorfor?   Kontakt os

Billede af vandalarm/lækagealarm
Lækagesensor monteret på vandrør
Du kan købe en vandalarm via HomeComm
water leakage sensor
Vandalarm på vandrør

Hvordan virker en vandalarm?

Vi har udviklet en sensor, som påspændes vandrøret og måler temperaturforskellen mellem røret og luften omkring den. Vi har videreudviklet på dette simple princip, og ved hjælp af kunstig intelligens (AI) sikrer vi, at brugeren kan informeres hurtigt om lækager samtidig med at brugeren ikke bliver forstyrret af sensoren uden grund, men kun bliver informeret, når det er nødvendigt.

Er der detekteret en lækage, lille eller stor, så informeres brugeren straks og vandskader undgås. Ja selv små vandspild kan detekteres, så vandregningen ikke løber løbsk.

Til den interesserede bruger, er der selvfølgelig en graf over tendens i husets vandforbrug.

Har du lyst til at vide mere om hvordan den fungerer?   Se detaljer

COSESY sikring af hjemmet

Vi har skræddersyet et koncept til forsikringsselskaber, så de lynhurtigt kan finde ud af om de skal med på InsurTech-bølgen.

Med COSESY er der fordele til både slutbruger og forsikringsselskabet. Slutbrugeren får muligheden for et komplet system til vand-,brand- og tyverisikring, og forsikringsselskabet får data vedrørende disse og alle undgår skader.

Læs mere

Fordele Forsikring Slutbruger
Undgå vandskader
Undgå indbrud
Undgå brand
Øget tryghed  
Data  
Bedre forsikring
oversvømmelsesalarm fra CAVIUS
Oversvømmelsesdetektor fra CAVIUS

Andre alarmer

Vi har integreret oversvømmelsesalarm fra danske CAVIUS.

Oversvømmelsesalarmen er designet til at opdage vandlæk fra vaskemaskiner, opvaskemaskiner og vaskeskabe. Alarmen kan også benyttes til at advare mod oversvømmelser i kældre.

Alarmen er seriekoblet med andre alarmer fra CAVIUS's trådløse familie.

Hvad koster en vandalarm?

Vandalarm, vandsensor, lækagesensor - kært barn har mange navne og findes i flere designs og prisklasser. COSESYs vandalarm er baseret på kendt og prisbilligt teknologi og kræver ikke montering af VVS-installatør. HomeComm forhandler vandalarm og hub i samlet pakke. Klik på 'Se prisen' for at se den aktuelle pris.

Vandovervågningspakken kan udvides med tyverialarm og røgalarm.